Uued Tulip One-Step Tie-Dye batikavärvid

slide-tulip-onestep-tiedye

Hiljuti rõõmustasime kõiki tekstiilisõpru uudisega, et eelmise suve Marabu Fashion tekstiilivärvide sari on saanud lisa sätendava efektiga värvide näol, millega saab kaunistada ka tumedaid kangaid. Seekord saame tekstiilivärvide ja batika tehnika fänne rõõmustada – meie valikusse on lisandunud Tulip One-Step Tie-Dye batikavärvid, millega saab suveks disainida lõbusaid ja värvilisi tekstiilist esemeid ja seda eriti lihtsalt!

Batikavärvi komplekt Tulip One-Step Tie-Dye ühe värviga
Tulip One-Step Tie-Dye komplektist saab intensiivse, kauni värvi kätte vaid pudelile vajutamisega. Komplektis on üks särav värv ning see sobib ideaalselt kiireks ja lihtsaks lausvärvimiseks või sidumisefektide loomiseks ühe värviga. Värvid on äärmiselt erksad ning püsivad intensiivsed ja kaunid ka pärast paljusid pesukordasid. Vaja on vaid lisada vett värvipudelisse, raputada ja see peale kanda. Sidumisbatika pole kunagi varem olnud nõnda lõbus ja lihtne!
Saadaval 19 värvitooni

Batikavärvi komplekt Tulip One-Step Tie-Dye
Tulip One-Step Tie-Dye komplekt pulbitseb värvirõõmust! See sobib suurepäraselt mitmevärviliste projektide ja rühmategevuste jaoks. 3 värviga komplekt pakub oma mitmekesisusega igaühele midagi. Värvid on äärmiselt erksad ning püsivad intensiivsed ja kaunid ka pärast paljusid pesukordasid. Vaja on vaid lisada vett värvipudelitesse, raputada ja peale kanda. Sidumisbatika pole kunagi varem olnud nõnda lõbus ja lihtne!
Saadaval 3 3 värvitooniga komplekti

Batikavärv Tulip One-Step Tie-Dye
Tulip One-Step Tie-Dye batikavärvid aitavad teil oma välimust värske ja mõjuvana hoida kõige mugavamal ja keskkonnasõbralikumal viisil, et te oma kanga värvimisega edasi saaksite minna. Kallake lihtsalt üks värvipakk juba olemasolevasse Tulip One-Step Tie-Dye pudelisse, lisage vesi ja raputage ning pakisisu lahustub ise vaid ühe minutiga! Kui kavatsete hakata kohe värvima või on plaanis rühmategevus, võite alati kindel olla One-Step Tie-Dye värvidele, mis muudavad selle kogemuse lihtsaks ja mugavaks.
Saadaval 7 värvitooni

Tekstiilivärvi kontuur Tulip Tie-Dye Resist
Selle mugavalt käsitsetava vahendiga saab takistada värvi imbumist kangasse ja luua vahvaid kujutisi, kandes seda enne värvimist lihtsalt pudelist otse kangale. Kirjuta sellega oma nimi või eriline sõnum või tee mõni päris oma motiiv. Pudeli terava otsikuga on eriti lihtne kirjutada nimesid ja väljendeid, ning luua keerukaid kujutisi Tulip Fashion Dye batika jaoks! Selle kasutamisel ei ole kuumutamine vajalik. Kanna see lihtsalt peale, värvi, loputa ja kuivata!
Saadaval 59ml purgis