Uus Winsor&Newton markerite valik

Winsor&Newton Pigment Marker

logo-WNKunstnikud ja disainerid üle maailma armastavad head markerit – särava ja selge värviga, mis võimaldab teha erinevaid jooni. Winsor&Newtonil on sellest aastast lai valik markereid, et pakkuda erinevaid võimalusi igale loomingulisele soovile. Valiku lipulaevaks on Winsor&Newton Pigment Marker, mis toob sinu joonistamisse revulotsiooni ja valiku teeb täielikuks teada-tuntud Promarker, mis nüüdsest kannab endise Letraseti nime asemel Winsor&Newtoni brändi nime.

Winsor&Newton Pigment Marker
Winsor&Newtoni Pigment Marker ei ole tavaline marker – see on loovus, millel pole piire! Winsor&Newton pigmendimarkeris kasutatakse värvainete asemel mittetuhmuvaid kujutava kunsti pigmente, mis säilitavad teie töö värskuse ja erksuse kogu eluajaks – kuni 100 aastat valguskindlust normaalsetes galeriitingimustes. Sulandumismarker avab teile piiritu värvipaleti ning laseb luua, segada ja pehmendada värve nagu ei kunagi varem.
Valikus 107 värvitooni. Tutvu tootega siin.

Winsor&Newton Promarker
Winsor&Newton Promarker on juba vana teada-tuntud Letraset Promarker uues kuues! Winsor&Newton Promarker markerid võimaldavad veatut värvimist ja ühtlast katvust. Markerijoonis ei määri. Promarker markerid ideaalsed töövahendid disaineritele, illustraatoritele, koomiksi tegijatele ja käsitööks. Kõrge kvaliteetsed, alkoholi baasil permanentse tindiga markerid, millel on kaks otsa: lõigatud lai ja peenike ümar. Tint on püsiv ja sobib kasutamiseks paberil, klaasil, plastikul, keraamikal, puidul ja metallil. Läbikumavaid värve saab katta ka mitu kihiti üksteise peale ja ühtlustada, et luua erinevaid varjundeid ja toone. “Click-fit” kork hoiab markerit kuivamise eest (kork tuleks vajutada korralikult klõpsuga kinni).
Valikus 148 värvitooni ja komplektid. Tutvu valikuga siin.

Winsor&Newton Brushmarker
Winsor&Newton Brushmarker on mitmekülgne kahe otsaga marker illustreerijale. Sellel on üks lai ots ja teine, äärmiselt vastupidav pintsliots, mis tagab ülima täpse ja nõtke joone. Markeri kitsas ots on valmistatud komposiitmaterjalist, millel on suurepärased vastupidavusomadused. Selle mitmekülgse otsaga saab joonistada väga erinevaid jooni. Markeri teine, laiem ots on peitlikujuline ja sobib kiireks visualiseerimiseks ja suurte pindade täitmiseks. Brushmarkeri tint on alkoholipõhine ning selle toonid on loodud parimatest professionaalse kvaliteediga värvainetest. Värvi koostis tagab selle sujuva pealekandmise ning äärmiselt ühtlase katvuse. Samuti on võimalik peale kanda erinevaid Brushmarkeri värvide kihte, et luua uusi toone, ning tindi niiskusest sõltuvalt on võimalik tekitada sujuvaid üleminekuid. “Click-fit” kork hoiab markerit kuivamise eest (kork tuleks vajutada korralikult klõpsuga kinni).
Valikus 72 värvitooni ja komplektid. Tutvu valikuga siin.

Winsor&Newton Metallic Marker
Kahe otsaga metallikvärvi markeritel on peenike ja keskmise paksusega ots, millega saab hõlpsalt väga erineva laiusega jooni tõmmata. Need on isegi pärast kuivamist veega segunevad ning nende pigmendipõhised tindid on happevabad ja valguskindlad, mis tagab kauakestva tulemuse. Sobib suurepäraselt sädelevate metallikefektide lisamiseks kunsti- ja käsitööprojektidele!
Valikus komplekt. Tutvu tootega siin.

Joonistusplokk Winsor&Newton Marker
Imbumiskindla paberiga plokk sisaldab 50 eritöötlusega paberilehte (75g/m2). Paberile tõmmatud jooned jäävad selged ja täpsed. Nii BrushMarker kui ProMarker markeritega on värvid sügavad ja erksad ning sulandumismarkeri abil võib varieerida piiramatul hulgal toone.
Valikus A4 ja A3 suuruses plokid. Tutvu tootega siin.

Täisvalik tooteid koheselt saadaval Tallinna ja Vilniuse Skizze kauplustes. Täpsem kaupade saadavus erinevates kauplustes nähtav meie e-poes.